Forfatterarkiv: Anna

https://matartikler.com

https://matartikler.com Terje Dørumsgaard – Redaktør og blogger Seborgas kaniner Provencalsk kanin  

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

kaninryg med pesto – super nemt

1 kaninryg med slag 1 glas økologisk pesto – rød eller grønt – læg kaninryg med slag på et skærebræt – smør 2/3 del af pesto på – klap slaget over og – placer hele stykket i en ovnfast fad … Læs resten

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Kanin i hvidvin og fløde – enkelt

helt enkelt : bacon i tern løg i tern kaninstykker – brunes i en stor gryde – overhældes med hvidvin og fløde – krydres med salt og pepper – lad det simre i en times tid eller til kødet er … Læs resten

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Simremad

Simremad – gryderet Efter min mening er langtidssimrende gryderetter bare det mest lækre og det nemmeste i verden, med et hav af variationsmuligheder. Godt nok skal man indkalkulere lidt tilberedningstid, men den er jo delt op i to. Den reelle … Læs resten

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

AlletidersKogebog.dk

AlletidersKogebog.dk https://www.dk-kogebogen.dk/soeg/navn.php?snavn=kanin&order=karakter

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

opskrifter fra samvirke

samvirke – coop medlemsblad https://samvirke.dk/opskrifter/kanin-i-estragonsauce https://samvirke.dk/opskrifter/kanin-med-svesker https://samvirke.dk/opskrifter/grillet-kanin-med-grontsager-og-nem-aioli https://samvirke.dk/opskrifter/kaninkroketter-med-persilleolie

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Hugh Fearnley-Whittingstall´s opskrift

Hugh Fearnley-Whittingstall  –  River Cottage KANINSPYD MED KRYDRET PEANUT-SAUCE Til 10-12 spyd En dag stod jeg med 30 kaniner i køkkenet, efter at jeg natten i forvejen havde været ude sammen med en af de lokale skovfogeder for at tynde … Læs resten

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Brødrene Price´s opskrift

Brødrene Price https://www.dr.dk/mad/opskrift/kanin-i-dijonsennep

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Claus Meyer´s opskrift

Claus Meyer Kanin er fremragende kød og kan sagtens være et bæredygtigt kød- valg – desværre er det ikke så almindeligt at spise kanin herhjemme. I ragouten her låner jeg nogle af de fornemme smage fra Italien, hvor kanin til … Læs resten

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Jamie Oliver´s opskrifter

 Jamie Oliver skriver i sin kogebog JAMIES ITALIEN Hvis du spørger folk, om de har smagt kanin, vil nogle af dem sikkert rynke på næsen eller se bebrejdende på dig – sådan et sød dyr!  De fleste har ikke engang … Læs resten

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar