Rullesteg med brændenælder

Ingredienser:

  • 1 kaninryk
  • 1 store løg
  • 2 fed hvideløg
  • olivenolie
  • 1 stor skål brændenælder (eller alternativ en pose spinatblade)
  • salt og peber
  • frisk reven muskatnød

Tilberedning:

  • skær løg og hvideløg i små tern og svits i olivenolie
  • tilsæt de vaskede brændenælde blade og vend kort i olien indtil det er faldet sammen
  • krydder med salt og peber og frisk reven muskatnød
  • skær rykken ud til en lidt mere flad stykke kød, læg fyldet ovenpå og rul steget sammen
  • placer den i en ildfast fad med låg
  • steges i ovn ved 180° i 45 min

Servering:

  • Serveres direkte ud af fadet, skåret i skiver, sammen med nye kartofler
Dette indlæg blev udgivet i opskrift. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *