Kaninbov med gulerødder

Ingredienser:

  • 8 kaninbov
  • olivenolie
  • 1 kg gulerødder
  • 2 fed videløg
  • 2 stor løg
  • frisk gurkemeje
  • frisk ingefær
  • 2 rød chili
  • salt og peber
  • lidt honning

Tilberedning:

  • rev gulerødderne på en groft rivejern.
  • skær løg, hvideløg, gurkemeje, ingefær og chili i små tern og svits i olivenolie
  • tilsat efter kort tid de revene gulerødder og råstege det hele i nogle minutter
  • smag til med salt og peber og lidt honning
  • pensle en ovnfast fad med olivenolie
  • læg bovene i bunden og dæk til med de råstegte gulerødder
  • Bages i ovn på 180° i 45 min.

Servering:

  • Serveres direkte ud af fadet,  sammen med nye kartofler eller ris.

 

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i opskrift. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *