Kaninlår fyld med ost

Ingredienser:

  • 2 udbenede kaninlår
  • eventuel bacon i skiver
  • 1  pakke økologisk flødeost med hvideløg, krydderurter eller pikantsmag
  • 1 stor skål brændenælderblade eller spinat
  • 1 stor løg
  • olivenolie
  • salt og peber

Tilberedning:

  • vask brændenælderblade
  • skær løg i strimler
  • svits løg og brændenælder i olivenolie
  • smag til med salt og peber
  • pensel en ovnfast fad med olivenolie
  • fyld kaninlår med flødeost og læg i bunden af fadet
  • dæk med brændenælder (og eventuel bacon i skiver)
  • steges i ovnen ved 180° i 45 min

Servering:

  • Serveres direkte ud af fadet, sammen med kogt perlebyg
Dette indlæg blev udgivet i opskrift. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *