Bov med forårsgrønkål

Ingredienser:

  • 4 kaninbov
  • 1-2 store løg
  • 2 fed hvideløg
  • 500 g frisk forårsgrønkål
  • 750 g kartofler
  • 250g g cherrytomater
  • olivenolie
  • vand
  • eventuel piskefløde eller sojafløde til saucen
  • salt og peber
  • lidt honning
  • frisk reven muskatnød

Tilberedning:

  • Kaninbov steges/brunes på alle sider i rigeligt olivenolie
  • Løg og hvideløg skæres i tern og tilsættes,
  • den groft skårede grønkål tilsættes og brunes også indtil den har fået lidt farve.
  • der tilsættes så meget væske at kaninbovene er dækket og det hele koges en gang op.
  • kartoflerne skrælles og skæres i store stykker og lægges ovenpå kanin og grønkål
  • cherrytomaterne halveres og lægges også ovenpå
  • krydderes med salt, peber og frisk reven muskatnød, afrundes med lidt honning
  • nu lægges der lå på og de hele må simre i ca. 45 min

Servering:

som den er , eventuel kan der tilsættes lidt sojafløde eller fløde

Dette indlæg blev udgivet i opskrift. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *