Jamie Oliver´s opskrifter

 Jamie Oliver

skriver i sin kogebog JAMIES ITALIEN

Hvis du spørger folk, om de har smagt kanin, vil nogle af dem sikkert rynke på næsen eller se bebrejdende på dig – sådan et sød dyr!  De fleste har ikke engang smagt kaninkød, de tænker simpelthen ikke på det, som noget man kan – eller bør – spise. Det sjove er, at når vi har kanin på menuen på FIFTEEN, er det dét, der allerførst bliver udsolgt.

Min mormor spiste kanin, lige så længe hum levede, ikke mindst efter krigen da der var mange af dem, og de var billige. Min mor kan huske, hvordan de hang i rækker henne ved slagteren, med pels på og det hele; det er et sjældent syn i vore dage, og det er egentlig synd. Prøv selv at tilberede kanin; det er sund, og det smager godt – lidt som kylling, faktisk.

https://www.jamieoliver.com/recipes/game-recipes/12-hour-rabbit-bolognese/

https://www.jamieoliver.com/recipes/game-recipes/grilled-and-marinated-rabbit-coniglio-marinato-alla-griglia/

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *