Åbningstider

Kære kunder,
Vi har efter lange overvejelser taget beslutningen at lukke vores kaninslagteri og vores gårdbutik.

Da jeg har multiple sklerose, skal vi omstrukturere vores hverdag og prioritere anderledes. Hele processen at etablere økologiske frilandskaniner og slagteriet med detailhandlen, var spændende og sjovt, men også slidende og hård og det kan mærkes på helbredet.

Det lykkedes os at have succes med butikken, vi har afsat alt kød vi havde i en splitsekund og var hurtigere udsolgt end vi nogensinde kunne drømme om. Kunderne og restauranter stod / stå i kø og vores kunder kommer ikke kun fra Hjørring, men helt fra Århus, Hobro, Thyholm, Aalborg… Efterspørgsel har hele tiden været større end det vi kunne producere af slagtedyr.

Det var også dejligt at møde så mange andre kaninavlere og folk med gåpåmod, der tror på fremtiden af slagtekaniner. Vi har hold mange møder for at formidle vores viden til fremtidige avlere og få stadig mange henvendelser vedrørende frilandskaniner og hvordan man gør. Tak for det, det er en bekræftende skulderklap.

Vi har stadig en helt del interesserede, der venter på en kaninavl- eller slagte/ parteringskursus, vi troede at vi kunne holde i fremtiden, men desværre er virkeligheden en anden.

Vi takker alle jer der har fulgt vores vej,

mange hilsner
Anna Nørgaard